Jongverkenners

Beste ouders en jongverkenners,

Dag allemaal en welkom bij het eerste boekske! De zomervakantie is achter de rug en dat betekent dat er weer een nieuw scoutsjaar is aangebroken. Dit jaar verwelkomen we niet alleen oude, maar ook heel wat nieuwe gezichten binnen de JVK-tak. Omdat we meteen korte metten willen maken met de ‘welpenstreken’ organiseren we dit boekse al meteen een techniekenvergadering! We zullen ook ons prachtige lokaal eens pimpen. Denk dus al maar goed na wat je wil meebrengen! Ook onze leidingsgroep is wat veranderd. Zo nemen we dit jaar afscheid van ex-master Senne De Coen en leider Joekens. Ook leider Vissers zal dit jaar een punt zetten achter zijn scoutscarrière. Toch is er ook goed nieuws, namelijk onze nieuwe leiding. Zoals je misschien al weet zal ik, Senne Depoorter, de taak van master overnemen en zal eeuwige jinner Gerard ook weer van de partij zijn. Daarnaast zullen ook Simon Wauters, Leon Vandenberghe en Rune Van Kerckhove paraat staan!
Veel plezier verzekerd!

Stevige Linker,
Poorter De Senne, Berghe Vanden Leehond, Kerckhove Van De Rune, Wauters De Simon en Woef De Gershond