Kapoenen

Voorwoordje

Beste leden, ouders en sympathisanten,

Eerst en vooral wil ik jullie nog eens voor de laatste keer mijn beste wensen meegeven voor dit nieuwe jaar. We begonnen al mooi met een leuke nieuwjaarsreceptie.

Nu is het nog eventjes doorbijten en flink studeren voor het grootste deel van de leiding maar vanaf Februari zijn we weer allemaal terug op volle krachten en klaar voor het tweede deel van dit scoutsjaar!

In dit tweede semester staan er heel wat leuke dingen op de planning, als echte Ninovieter kijk ik persoonlijk het hardste uit naar Carnaval. In alle stilte en discretie is er de afgelopen maanden hard gewerkt aan jullie super coole kostuum, prijzen gegarandeerd! En na de overwinning binnen gehaald te hebben op de kindercarnaval is het tijd aan de leiding om op zondag even hard te schitteren! Hopelijk kunnen we dus op jullie steun langs de kant rekenen J

Bij deze sluit ik mijn voorwoordje af en is het tijd voor de orde van de dag; de vergaderingen!

Stevige Linker,

Alexander, Robbe, Simon, Yente, Lennert en Yoran