Programma Kapoenen


Zaterdag 28 Januari: Zangstonde

Tijd om al eens te polsen naar hoe het zit met jullie zangtalent. Wat de tweede jaars nog kennen van vorig jaar en wat we jullie nieuw kunnen bijleren zodat we deze zomer op kamp uit volle borst kunnen zingen aan het kampvuur!

Afspraak aan het lokaal van 18:30 tot 20:00. De vergadering vindt dus plaats op zaterdag ipv zondag.

Zondag 05 Februari: Slimste kapoen

Vandaag gaan we eens kijken wie de slimmerikken zijn bij de kapoenen. De leding heeft een leuke quiz in elkaar gestoken waarbij jullie grijze massa’s stevig op de proef gesteld worden!

Afspraak aan het lokaal van 14:00 tot 17:00

Zondag 12 Februari: Bunkertocht

Het is dan eindelijk toch nog zo ver; Bunkertocht! Vorige keer kon deze vergadering helaas niet doorgaan maar vandaag gaan we op pad naar de verschillende bunkers die verspreid zijn in Ninove.

Bottinen worden aangeraden.

Afspraak aan het lokaal van 14:00 tot 17:00

Zondag 19 Februari: Voorbereidingen kindercarnaval

Kindercarnaval komt steeds dichter dus wordt het tijd om onze (winnende) act in elkaar te steken. De leiding stak al iets in elkaar maar er is natuurlijk ook altijd nog ruimte voor jullie eigen sugesties.

Afspraak aan het lokaal van 14:00 tot 17:00

Zaterdag 25 Februari: Kindercarnaval

Eindelijk is het weer zover, KINDERCARNAVAL! Beste kaffeegieters, wettelkrabbers, haal jullie toeters en bellen maar boven want vandaag gaan we schitteren zoals nooit tevoren. We zullen nog maar eens tonen waarom wij de beste jeugdbeweging van Ninove en omstreken zijn.

Waar en wanneer dit allemaal plaats zal vinden wordt later gecommuniceerd via Whatsapp.

Zondag 5 Maart: Schattenjacht

Wie zoekt die vindt, vandaag halen we de dedectieves in onszelf naar boven en gaan we op zoek naar een verborgen schat waar velen al jaren naar op zoek zijn maar tot op heden nog steeds niet van onder de grond is gekomen. De leiding heeft enkele belangrijke tips ontvangen die kunnen helpen bij het vinden van de schat!

Afspraak aan het lokaal van 14:00 tot 17:00