Programma Kapoenen


Zondag 23 April: Binnen de minuut-vergadering

Wie kan er binnen de minuut een kaartenhuisje bouwen? Of een kaars uitblazen met je neus? Wie is er de snelste, wie haalt het? We komen het vandaag te weten, in het spannendste binnen-de-minuut-spel!

Afspraak aan het lokaal van 14:00 tot 17:00.

Zaterdag/Zondag 29/30 April: Weekend!!!

Joepieeee, eindelijk gaan we weer eens op weekend en dit keer trekken we er nog eens op uit! Bestemming: Geraardsbergen.

Jullie ontvingen de brief al met alle info in maar wat we nu exact gaan doen, eten, enzovoort.. hou ik zoals gewoonlijk nog eventjes geheim. 😉 Wat ik jullie wel al kan meegeven is dat het super leuk zal worden want we worden zoals in de brief reeds vermeld vergezeld door een leuke companie; de meisjesscouts!!

Afspraak op zaterdag 29 April om 8u30 aan het station van Ninove, afsluiten doen we de dag erna om 13 ook aan het station van Ninove.

Zondag 7 Mei: Woudloperskeuken

Vandaag gaan we testen of er echte koks in jullie verscholen zitten, we gaan dus lekker koken en smullen, hmmmm. Ik begin nu al honger te krijgen!

Tot dan liefste kapoenen.

Opgelet; Afspraak aan het lokaal van 11:00 tot 14:00

Zondag 14 Mei: Waterspelletjesvergadering

Breng jullie beste waterpistool en dergelijke maar mee want vandaag maken we er een natte boel van, niemand zal droog blijven! Wat natuurlijk ook niet kan ontbreken zijn heeeeel veeeeel waterballonnen om elkaar mee te belagen, plezier gegarandeerd! Breng zeker ook een handdoek mee!

Deze vergadering zal enkel doorgaan als het weer ons een beetje gunstig is, indien niet voorzien we een vervangvergadering en laten we het op tijd weten via Whatsapp)

Afspraak aan het lokaal van 14:00 tot 17:00.

Zondag 21 Mei: Cluedo-Vergadering

Testen we vandaag jullie dedectieve-skills? Wie heeft het gedaan? Vinden jullie antwoorden op de vragen waar niemand een antwoord op heeft? Hoelang is een Chinees? Of blijven jullie met meer vraagtekens achter na deze vergadering dan ik tot nu toe al gebruikte? We zullen het zien vandaag!

Afspraak aan het lokaal van 14:00-17:00.

Zondag 27 Mei: Geen vergadering

Vandaag organiseerd de leiding hun jaarlijkse geldactiviteit, meer info volgt nog zodat jullie ons ook kunnen steunen.