Programma VT


28/01: geen VT-vergadering

De examens lopen op zijn einde! Voor een paar zullen de examens al gedaan en de rest moet nog even strijden. Geen vergadering voor ons deze week, maar vergeet niet dat de keuken nog moet gekuist worden!

4/02: geen VT-vergadering

T’is lesvrije week, geniet er van! Gebruik uw tijd voor carnaval deze week.

11/02: dartstornooi

Vandaag mogen alle luie dikzakken eens schitteren in een ‘sport’! Er zijn genoeg mensen met een dartsbord, dus gelieve dit mee te nemen. Hoe het tornooi zal verlopen hangt af van de opkomst, er zal een poll gemaakt worden in de groep. Zet jullie visier alvast op scherp!

17/02: Bellemanfeesten

Hubeertje is ons al vele malen te hulp geschoten de laatste jaren! Een recent voorbeeld is nieuwjaar, zonder hem waren er geen bekers. Het aandeel van Hubert in onze scouts is groter dan je denkt! Daarom gaan we allemaal vrijdag om 18u massaal afzakken naar de Belleman voor ne frisse witkap (of coca)! Geen excuus voor de werkmens, zie dit als een after-work!

24/02: Prinsj VT

T’is zo ver! Wie wordt de veske prinsj? Alleman massaal aanwezig opt dikste fistjn vant jaar! Uur wort nog gecommuniceerd.

4/03: Slimste VT

Wij voorzien een quiz voor jullie om uit te maken wie nu effectief de slimste VT is! Teamverdeling zal in de week voor de quiz bepaald worden. MAXIMUM PILZZ