Programma Welpen


29/01 Josh (Playmobil) vergadering

Doordat Playmobil een gek avontuur beleefde op vakantie terwijl al de andere leiding hard aan het afzien waren tijdens de blok, had hij meer als genoeg tijd om jullie een knotsgekke vergadering te plannen als een start van dit boekje! Heel benieuwd met welke gekke ideeën hij afkomt…

Afspraak om 14u aan het lokaal. We sluiten daar dan ook terug af om 17u.

05/02 Verkoop truffels

Vandaag gaan we samen op pad om onze truffels te verkopen! Vraag eens rond aan vrienden en familie of ze ook iets willen kopen.

We spreken af aan het lokaal om 14u. Afsluiten doen we daar dan weer om 17u.

12/02 Verkoop truffels

Ook deze keer gaan we onze truffels nog verkopen voor het Valentijn is. Perfecte moment voor als je nog geen cadeau hebt voor je vriend of vriendin!

Afspraak om 14u aan het lokaal. We sluiten daar dan ook terug af om 17u


19/02 Dansje carnaval

Ninovieters, Kaffeegieters! Kindercarnaval komt eraan en het is eens tijd om jullie dansje in te oefenen zodat we weeral die nummer 1 prijs kunnen meenemen! Haal jullie mooiste dansschoentjes maar boven!

Afspraak aan het lokaal om 14u. Afsluiten doen we daar dan weer om 17u.


25/02 Kindercarnaval

Het is weer de tijd van het jaar, de carnavalsperiode is er weer! Dat betekent ook dat de kindjes een dagje mogen shinen in hun eigen stoet! Samen met de kapoenen zullen we tonen wie de beste groep is van dit jaar!

Waar en wanneer zal nog meegedeeld worden op Whatsapp.

05/03 Bunkertocht

De welbekende bunkertocht is er weer! Weer eens tijd om de bunkers te bezoeken die tussen de maisvelden verstopt zitten en nog overbleven van in de oorlog!

Botinnen/goede wandelschoenen die vuil mogen worden zijn sterk aangeraden.

Afspraak aan het lokaal om 14u. Afsluiten doen we daar dan weer om 17u.