Verkenners

Beste scout, ouder(s), en sympathisant

Nu de overgang goed en wel achter de rug is, is het tijd om mezelf eerst voor te stellen. Mijn naam is Tuur De Saedeleer en ik zit al 14 jaar bij de scouts (vanaf 1ste jaar kapoen). Ik heb eerst 2 jaar leiding gestaan bij de jongverkenners, maar doordat er veel VT’s gestopt zijn, was er een grote herverdeling van de leidingsploeg nodig. Zo werd mij dus gevraagd om master te worden bij de verkenners waar ik met plezier de overstap naar maakte. De meeste verkenners zullen mij dus nog kennen van bij de jongverkenners.

Naast de scouts ben ik ook actief bij Borussia Dorstmund, de succesvolste minivoetbalploeg van Gent, waar onder andere ook Luka en Niels actief zijn. Verder zit ik ook op kot in Gent en studeer ik Organisatie & Management: Business and Languages, in mijn 2de jaar.

Ik zal dit jaar worden bijgestaan door Luka Wauterickx, de enige overblijver van de oude leidingsploeg, en ook door een paar nieuwe gezichten. Ward Van Baelen en Lander Lauwereys maken de overstap van bij de welpen en Niels Van Damme van bij de kapoenen.

Dit scoutsjaar zullen de klassieke activiteiten natuurlijk weer aan bod komen zoals herfst- en zomerkamp, leefweek, 50 Kopppen TD, wafeltjesverkoop, … en nog veel plezante zaterdag- en zondag activiteiten.

Stevige Linker

Tuur, Luka, Ward, Niels en Lander