Woordje van de groepsleiding

Beste scout, ouder en of sympathisanten,

DAS GOESTING… dat is wat ik aan poelk op de gezichten van de kleinste kapoen tot de grootste leider kon aflezen. Goesting om er weer volledig in te vliegen. Corona heeft scouts Ninove niet klein kunnen krijgen, integendeel! Het doet deugd om te zien dat er nog steeds zoveel vertrouwen is in de oudste jeugdbeweging van’t Stad! De startdag was ook een enorm succes, we mochten maar liefst 20 nieuwe gezichten verwelkomen.
Jammer genoeg hebben er ons ook een grote groep leiding verlaten. Graag zou ik jullie allemaal 1 voor 1 bedanken voor jullie jarenlange engagement binnen de scoutswerking. Het ga jullie goed en tot in den draai! Groepsleiders Ward, Milan, Jens in het bijzonder! Bedankt om ons staande te houden tijdens de moeilijke periode van Corona, boekéken, 1,2,3!
Ook Nicolas, Senne DC en ikzelf verlieten onze groep als Master en Akela. Met Emilio, Senne DP en Tuur weten we dat onzen tak in goede handen blijft 😉
Dit jaar zal ikzelf samen met Maximiliaan de rol van groepsleider opnemen. Onze missie? Nog meer inzetten op de scoutstechnieken. Van kaartlezen tot kruissjorringen, van knopen tot vuur maken met vuurstick… niets blijft onbekend terrein!
Nog even enkele praktische zaken. Gelieve je akela of Master te contacteren in verband met de inschrijving alsook lidgeld. Hij zal met veel plezier paraat staan. Ook zullen er eind oktober nieuwe scoutspulls besteld worden, waarover later meer

Stevige linker
De Vuyst Ruben